Portfolio Anders Verwoord

Anders Verwoord schrijft teksten voor online en offline communicatie. Benieuwd naar recente opdrachtgevers van Anders Verwoord? Neem een kijkje op deze websites.

Beter oud  Vilans  Movisie  Interartists

Gemeente Drechterland  Gemeente Enkhuizen  Gemeente Stede Broec

Online redactie

Hoe ziet innovatie in de zorg eruit? Anders Verwoord schreef een eindnotitie over een unieke samenwerking en interviewde een van de partners.

Hoe ga je om met lastige vraagstukken? Deze mooie handreiking over ethiek in de zorg van expert Alies Struijs verscheen in april 2019. Redactie: Anders Verwoord.

handreiking ethiek in de zorg
Anders Verwoord redigeerde deze kennisbundel Verward Gedrag.

Kennisbundel Verward gedrag

En deze over samenwerken met informele zorg.

Kennisbundel samenwerken met informele zorg

Dit doet Anders Verwoord graag: webredactie, nieuwsbrieven en social media.

Anders Verwoord werkt regelmatig op de webredactie van Vilans. Ze herschrijft en plaatst veel mooie content. Ook schrijft ze teksten voor de nieuwsbrief Vilans Nieuws.

Offline communicatie? Jazeker

Bijzonder gewoon, een boek met heldenverhalen uit de klas van Bas Schepers, verscheen in februari 2019. Anders Verwoord verzorgde de eindredactie en ook de vormgeving van het binnenwerk. Al snel volgde een tweede druk.

Bijzonder Gewoon Bas Schepers  Bijzonder Gewoon Bas Schepers eindredactie Anders Verwoord

Magazines

Anders Verwoord redigeerde artikelen over zorg en welzijn om zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier te informeren over de ondersteuning vanuit de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. Het werden handzame vierkante magazines die huis-aan-huis verspreid zijn. Mooi geworden? Bekijk ze online zelf.

Samen leven samen doen magazine Drechterland  Samen leven samen doen magazine Enkhuizen  Samen leven samen doen magazine Stede Broec

 

KvK 63151995  |  btw NL002101086B61  |  hansje@andersverwoord.nl  |  06 - 1883 3948