top of page
Reviews

Wat vinden anderen ervan?

Anders Verwoord wat vinden anderen ervan

Het resultaat is boven verwachting. Anders Verwoord is in staat geweest onze informatie kernachtig in de beschikbare ruimten te krijgen. Vakwerk.

 

Cor Verhoog

Zorgcentrum Bornholm, Hoofddorp

De Herdenkingskrant is echt een bijzondere krant geworden, waar we heel trots op mogen zijn. Anders Verwoord heeft hieraan belangrijke bijdragen geleverd.

Het was een waar genoegen om met Hansje samen te werken!

 

Harry Homma

Comité Herdenking Februaristaking 1941, Amsterdam

Ieder zijn ding, dat is duidelijk, wat goed! De tekst is veel beter zo. Dank je, Hansje, voor je scherpe blik.

 

Helena van Heel

Mezzosopraan, Amsterdam

 

Met Hansje werkte ik aan het optimaliseren van onze Pink Link LHBTI-emancipatie nieuwsbrief. Op basis van haar interpretatie van de Google Analytics cijfers konden we drastische veranderingen doorvoeren. Met als resultaat meer views en doorkliks. 

Ik vond het fijn om met haar te sparren, bijvoorbeeld over een nieuwe vormgeving. Ze liet veel ruimte voor mijn input maar schroomde ook niet om mij tegen te spreken. 

 

Mannus Boote

Projectmedewerker jeugd en LHBT, Movisie, Utrecht

 

Meer dan positieve ervaringen met Hansje. De twijfel om een externe in te huren werd bij mij na haar eerste tekstvoorstel meteen weggenomen. Hansje weet als geen ander mijn eigen gedachten in een korte tijd glashelder op het scherm te krijgen. Haar voorstellen hebben mijn gedachten over mijn eigen onderneming beter geordend en mijn hele website is duidelijker en frisser geworden. Ik ben superblij met het resultaat!

Davy de Wit

www.minderdruk.nl

bottom of page